Kiemelt ajánlatok

Platán Panzió

Fekete Macska Panzió

Életfa vendégház

Spirit Apartman

Balogh-Szatmári Kúria

Két Jóbarát Apartmanház

Csali Vendégház Tisza-tó

Garzó Tanya Vendégház

Elisabeth apartman

Hanga Vendégház

Bónom-zugi nyaraló

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Legénd Üdülőfalu

Szalóki Üdülőház

Kőtenger Panzió

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Margaréta Apartman Ház

Puskás Vendégház és Családi Pince

Kardos-Parti Vendégház

Győr-Moson-Sopron megye, Hövej, Fő út 32.

Nagy, arborétum szerű kerttel, saját kerti tóval, fedett kerti pihenővel, a csendes, nyugodt rábaközi kis település, Hövej központjában

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Németh Gyula
Telefon: +36-20-944-9584
Mobil: +36-30-9290-001
E-mail cím: info@berekhorgaszpark.hu
Weboldal: www.kardospartivendeghaz.hu

Szálláshely bemutatása:

Vendégházunk a világhírű hímzéséről és a horgász turizmusáról ismert, csendes, nyugodt rábaközi kis település, Hövej központjában található.

A ház nevét a kert végi kis folyóról a Kardos–patakról kapta.

A vendégházban 5 db 2 ágyas szoba és 1 db 1 ágyas szoba, 2 fürdőszoba, felszerelt konyha–étkező található. Férőhelyek száma 11.

A vendégház arborétum szerű, nagy kertje, saját kerti tóval, fedett kerti pihenővel, grillezési lehetőséggel, bográcsozóval kellemes kikapcsolódást nyújt baráti társaságok és családok részére egyaránt.

Kerékpár kölcsönzési lehetőség. A vendégháztól 500 méterre található Berek horgászparkban foglalt horgászhelyet biztosítunk vendégeink részére.

Környék, programlehetőségek:

A falu határában, a vendégháztól 500 méterre található Berek horgászpark és mellette fekvő Berek erdő már nevében is vadregényes, a valóságban pedig izgalmas, nyugtató és romantikus sétákat kínál csodálatos fákkal, ligetekkel és rétekkel.

A horgászparkban foglalt horgászhelyet biztosítunk vendégeink részére. A tóparton 14 kiépített horgászhely várja a vízpart szerelmeseit. Tavunk halastóként üzemel, ezért a horgászathoz állami jegyre nincs szükség.
Az intenzív halállomány garantált horgászélményben részesíti a kezdő és gyakorlott horgászokat is! A tavat számos 10 kg feletti ponty és amúr lakja, melyek megfogása odafigyeléssel akár egy kezdő horgász számára is reális cél lehet.
A tóban található halfajok: intenzíven telepített tőponty, nyurgaponty, kárász, dévér. Ragadozó halak: süllő, csuka, balin, fekete sügér.
Tórekorderek 2013-ban: ponty 22 kg, amur 17 kg

A Rábaköz és közeli Fertő-Hanság Nemzeti Park szintén számtalan látnivalót kínál a természet- és kultúraszerető vendégeknek:
- Fertődi Kastély
- Hanság Élővilága Kiállítás
- Gyógy- és strandfürdő Kapuváron, Hegykőn, Petőházán
- Kenu- és kalandtúrák a Hanságban
- Gyalogtúrák és kerékpártúrák a Rábaköz és a Hanság és a Fertő Tó kiépített kerékpárútjain


   


Vissza a kereséshez »